Järjestä yritystilaisuudet Hevossillan miljöössä

Yritystilaisuudet ainutlaatuisessa ympäristössä. Ympäristön vaihdos tekee hyvää yrityksenne henkilökunnalle, asiakkaille tai vieraille, se tekee hyvää ajatuksille, luovuudelle ja jaksamiselle. Mitä jos ohjaisit oman porukkasi astumaan rohkeasti peremmälle menneeseen? Museotila tarjoaa takuuvarmasti erilaisen ympäristön, jossa järjestät mukavat yritystilaisuudet, kokoukset tai muut teemapäivät. Kesäjuhlat idyllisellä museopihalla tai sateen sattuessa tallinvintillä ovat elämys, jota porukkasi tai vieraasi eivät unohda.

Järjestä yritystilaisuudet historiallisessa miljöössä

Hevossilta on hyväntuulinen kokouspaikka historiallisessa miljöössä. Parhaat yritystilaisuuden tai kokouksen eväät valmistuvat suomalaisesta ja hämäläisestä lähiruuasta, paikallisin perintein. Hevossillan suomalaisessa maalaisruuassa on puhdas, hyvistä ja tuoreista raaka-aineista kertova maku. Ruoka valmistetaan Hevossillan keittiössä alusta asti itse ja sesonkituotteet näkyvät ruokapöydässä. Kaikki on juuri sitä tilaisuutta varten valmistettuna, kauniisti esille asetettuna. Hevossillan yritystilaisuuksiin valmistetut ateriat ovat myös ulkomaalaisille yritysvieraille paljon enemmän kuin vain ruokailu. Maku syntyy vahvasta siteestä maahan, vahvasta siteestä maan antamiin tuotteisiin, puhtaan suomalaisen luonnon tarjoamia villiyrttejä, marjoja ja sieniä. Vuodenaikojen vaihtelun voi aistia kaikkialla – myös pitopöydässä.

Onnistuneet yritystilaisuudet muodostavat aitoja elämyksiä niin vieraille kuin isännille. Hevossillan keittiössä noudatetaan eettistä ruokafilosofiaa. Käytämme vain vapaana kasvavan karjan lihaa, kananmunia ja luomutuotteita. Kokouslounas ei ole vain lounas, vaan se on paletti josta löytyy niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaakin. Illallinen Talliravintolassa kokouksen jälkeen on elämyksellinen ja unohtumaton. Se voidaan tarjoilla buffetista mutta myös neljän ruokalajin illallisena tarjoiltuna päreiltä ja puulautasilta tai aidoilta vanhoilta Arabian kauniilta posliiniastioilta. Takkatulen loisteessa saa nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja Hevossillassa ruokailu tapahtuu aina Slow Food –hengessä. Ruoka on tuoretta ja kevyttä mutta varmasti maukasta.

Yritystilaisuudet ja aktiviteetit

Kokous- tai yritystilaisuuden lomassa on mahdollisuus nauttia erilaisista aktiviteeteista museotilan luonnontilaisessa metsässä ja vaikkapa nokipannukahvit laavulla. Mahdollisuudet ovat rajattomat luontoretkistä muinaisruuan valmistukseen ja hyvien henkilökemioiden metsästykseen. Hevossillan yritystilaisuuksissa ja kokouksissa, juhlissa ja pidoissa on talon isäntäväki aina mukana. Henkilökuntamme tekee kaikkensa että vieraat viihtyvät ja että kaikki on juuri siten kuin on tarkoitettu ja suunniteltu. Hevossilta on maatila, jossa asutaan, eletään edelleen maaseudun elämää yhdessä asiakkaiden kanssa. Hevossillassa vieraat nauttivat herkullisen ruuan ja juomien lisäksi suomalaisesta kulttuurista, hämäläisestä elämänmenosta, luonnonrauhasta ja menneen elämän kiehtovista tarinoista höystettynä kauniilla vanhoilla käsitöillä, astioilla ja esineillä, jotka näkyvät niin ruokapöydässä kuin mökeissä, pihapiirissä ja museorakennuksissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun haluat järjestää yritystilaisuudet Hevossillan historiallisessa miljöössä, ota yhteyttä henkilökuntaamme ja kysy lisää. Henkilökunnaltamme saat lisätietoa ja ideoita tilaisuutesi järjestämiseen.

Katso lisää palveluistamme:
Maatilamatkailu | Kotiseutumuseo | Yritystilaisuudet | Juhlaravintola Häme | Savusauna Häme | Tykypäivä