Juhlaravintola Häme

Ruumiin ravitsemiseksi Hevossillan ravintola tarjoaa maalaislähiruokaa sesongeittain vaihtuvista raaka-aineista aidosti forssalaisin teemoin ja Free Range –tuotteista, jotka ravintolamme hankkii lähistön luomutiloilta ja vapaan karjan kasvattajilta. Hevossilta on Lounais-Hämeessä Forssan maaseutualueella. Kesäsunnuntaisin tunnelmalliseen Talliravintolaan katetaan paikallista, käsintehtyä maalaisruokaa, oman metsän antimilla höystettynä. Hämäläisellä ravintolallamme on jo 15 vuoden perinteet ja ravintolassamme ovat ruokailleet kymmenet tuhannet vieraat niin lähialueilta kuin kaukaa vieraista maista. Hevossillan aito suomalainen talonpoikainen miljöö tarjoaa ikimuistoiset puitteet niin perhejuhlille, yritystilaisuuksiin, kokouksiin, saunailtoihin ja mökkilomailuun. Hevossillan ravintolassa on eettinen ruokafilosofia ja ravintolassamme tarjottavan ruoan alkuperä on varmasti tiedossa ja kokkimme takaavat että Hevossillan ravintolassa tarjottu ruoka on aidosti ja taatusti juuri sitä mitä ilmoitamme. Ravintola Hämeen sydämessä sen vehreällä maaseudulla on elämys, jota vieraasi muistelevat vielä pitkään. Hevossillassa Hämeen järviylängöllä vietät unohtumattomat juhlat: häät, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet. Tiloja löytyy talliravintolasta 100 henkilölle ja tallinvintiltä kesäaikana jopa 150 henkilölle. Pienempiä perhejuhlia ja tilaisuuksia voi pitää myös Keinulan torpassa tai Sarkalan Salipytingissä, jonne tarjottavat katetaan kauniilla pula-ajan astioilla käsin merkatuille kauniille pöytäliinoille. Hämeessä on paljon ravintoloita, ruokapaikkoja, tilausravintoloita mutta toista samanlaista ravintolaa et Hämeestä löydä. Hevossillan ravintola Hämeessä on omanlaisensa ja suosittelemme lämpimästi historialla maustettuja juhlia tai erilaisia teemaillallisia: muinaispaalit, keskiaikaiset pidot, rapuillat, sahtisembalot, elonkorjuujuhlat saavat juuri sellaisen kattauksen kun illan teema edellyttää. Ravintolamme kesään Hämeen sydämessä kuuluvat puutarhajuhlat, grillijuhlat tai lettukestit idyllisellä museopihallamme tai suojelumetsän keskellä laavulla nuotion loisteessa. Modernit hirsimökkimme tarjoavat puolestaan uudemman ajan puitteet saunailtaan, perhejuhlaan, läksiäisiin, polttareihin unohtamatta pikkujouluja ja joulunaikaa maalla.

Juhlaravintola Häme ja muut palvelumme

Juhlanne päätteeksi lämpiää vaikkapa 160-vuotias aito savusauna tai perinnesauna. Illallinen tarjoillaan hämyisesti tallituvassa, ravintolassamme Hämeessä, halutulla teemalla ja oheisohjelmalla. Ja aivan lopuksi laitetaan jalalla koreasti tallin ylisillä tai lauletaan yhdessä karaokea. Hevossillan ravintola on ainoa ravintola Hämeessä, jossa voit kuulla aitoa Vorssan kiältä museotilan emännän kertomana. Pankai si tullen käymää nii näätten, haistatten, maistatten ja tunnetten aitoa hämäläistä maalaisravintolan tunnelmaa. Hevossillan ravintolassa tarjotaan oikeata hämäläistä perinneruokaa ja ruuat valmistetaan mamman reseptien mukaan tuoreista paikallisista raaka-aineista juuri sitä tilaisuutta varten valmistettuna ja kauniisti katettuna tilaisuuden luonteen huomioiden. Kun haluat hämäläistä ruokaa tule Hevossillan Talliravintolaan Hämeeseen, tyykikyllään Vorssaan (Forssaan). Hevossillan ravintola tuntee myös karjalaisen keittiön perinteiset herkut ja kaikki valmistetaan itse myös piirakat, sultsinat, vatruskat unohtamatta karjalaista uunipaistia ja uunipotteja. Hevossillassa kohtaat hämäläisen emännän ja karjalaisen isännän ja voit nähdä, miten karjalainen kulttuuri on sulautunut hämäläiseen kulttuuriin. Hevossillan keittiössä syntyy myös yhdistelmä, jossa hämäläinen ja karjalainen perinneruoka on tarjolla rinta rinnan monipuolisessa pitopöydässämme erityisesti Pääsiäisenä. Jälkiruokapöytämme ei jätä ketään kylmäksi.

Hevossillassa vietät unohtumattomat juhlat, häät, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet, ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja muistotilaisuudet. Myös polttarit, saunaillat, yritystilaisuudet tai vaikkapa saunaillat ystävien kesken, mökkiviikonloppu ja herkuttelu kesäsunnuntaisin paikallisia herkkuja notkuvasta pitopöydästä kruunaavat juhlan kuin juhlan.

Juhlasi rakennetaan haluttuun teemaan, sesonkiin, vuodenaikaan tai ihan mihin vain mielikuvitus riittää. Hevossillan kaksi eri aikakautta edustavaa pihapiiriä tarjoaa upeat puitteet niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Tunnelmallinen Talliravintolamme valmistaa paikallisista puhtaista luomuraaka-aineista käsintehtyjä herkkuja, paikallisia erikoisuuksia tai toivomusten mukaisia teematarjoiluja. Keittiössämme vaalitaan perinteitä mutta huomioidaan myös nykyajan trendit, terveellinen ruoka ja luonnon antimet. Villiyrtit, marjat, sienet ja muut luonnon tarjoama super food kerätään Hevossillan omasta luonnonsuojelumetsästä ja tilan pelloilta, luonnonniityltä ja ojanpenkereiltä. Juhlatilamme ovat ainutlaatuisia eri aikakautta edustavia historiallisia rakennuksia, joissa juhlanne onnistuvat juuri kuten toivotte. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja juhlatiloja on monen kokoisia aina pienistä 10 hengen ryhmistä 150 hengen paaleihin, forssalaisiin juhliin joissa tarjoillaan herkkuja ja tarjotaan ravintoa niin sielulle kuin ruumiille. Hevossillassa on juhlatiloja kahden kesken hääyöstä aina isoihin puutarhajuhliin museaalisessa miljöössä. Hevossillan juhlatilat ovat aitoja, aikakautensa astioilla ja tekstiileillä somistettuja juhlasaleja, joissa vieraat viihtyvät ja jotka he muistavat vielä pitkään.

Juhlaravintola Häme ja kokoukset

Hevossillan juhlatilat muuntuvat tarvittaessa kokouksiin, yritystilaisuuksiin, perhejuhliin tai kaveriporukan illanviettoon. Otamme vastaan myös pienryhmiä. Pikkujoulut aidon vanhan joulun tunnelmissa ovat ikimuistoiset ja juhlapaalit voivat huipentua tähtitaivaan loisteessa aidon 160-vuotiaan savusaunan leppeisiin lämpimiin löylyihin tai viehättävien pyöröhirsimökkien tunnelmallisiin puitteisiin. Hevossillassa voi oikeasti viettää yönsä käsinkudottujen pellavaisten pitsilakanoiden välissä, pula-ajan hetekan mieliinpainuvassa keinunnassa tai vanhan ajan renkien ja piikojen tapaan aitan ylisillä piiankamarissa vanhoissa aidoissa puusängyissä rohdinpellavaisten petivaatteiden lämmössä oikean vanhan ajan malliin.

Juhlaravintola Häme – palvelut jokaiseen tarpeeseen

Juhlatiloja on moneen makuun. Valitse omasi ja takaamme että juhlistasi tulee parhaat ikinä. Hevossillan juhlatiloihin on helppo tulla. Olemme vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Lahdesta.

Katso lisää palveluistamme:
Maatilamatkailu | Kotiseutumuseo | Yritystilaisuudet | Juhlaravintola Häme | Savusauna Häme | Tykypäivä