Hämeen rauhallisin
Hämeen rauhallisin

Kokoustilat

Yritystilaisuus

Forssassa

Kokoustilat Forssa

Hevossillassa missiomme on yhdistää laadukas ravintolatoimintamme uniikkiin ja historialliseen museotilaan. Samalla kun vaalimme Hevossillan satavuotista historiaa, kehitämme palveluja sekä miljööseen sopivia aktiviteettejä asiakkaillemme.
Hevossillassa kokouspäiväänne voidaan yhdistää ulkoaktiviteetteja, erilaisia teemaillallisia sekä uniikkeja saunaelämyksiä. Hevossilta tarjoaa myös mahdollisuuden liikuntapalveluihin sekä ohjattuihin luontoretkiin alueen luonnonsuojelumetsissä.

Kokous historiallisissa ja inspiroivissa puitteissa

Haluaisitko kokeilla, millaista on ideoida, neuvotella ja haltioitua työtovereiden tai asiakkaiden kanssa puitteissa jotka ovat yli 100 vuotta vanhoja? Hyvään kokoukseen kannattaa liittää työhyvinvointia parantavaa aktiviteettia, saunomista sekä tietenkin monipuoliset ruokailut koko ryhmälle. Näistä valmiita ehdotelmia löydät myös –> Ohjelmapalvelut-sivulta. Olet myös tervetullut tutustumaan tiloihimme paikan päälle – sovithan tapaamisajan esittelyä varten!

Pyydä tarjous lomakkeellamme › tarjouspyyntölomake
tai hevossilta@hevossilta.fi

Lue alta makupaloja tarjolla olevista lisäpalveluistamme.

Kokous Forssassa - keskeinen sijaintimme hämeessä!
Kokoustilat
Max.
Ravintolan kokouskabinetti 20 hlö
Ravintolasali 60 hlö
Keinulan torppa 15 hlö
Sarkalan pytinki 20 hlö
Mirellan mökki 10 hlö
Käytettävissä myös useita ryhmätyötiloja ja kesäaikaan tallinvintti.
Ohjelmaa kokouksen lomaan

Kokoustuokioiden väliin voi järjestää virkistävää aktiviteettia luonnonsuojelumetsässä, ratkoa hurjan hauskaa Museomysteeriä tai kilpailla Talonpoikaisolympialaisia. Vai kaipaako rymänne rentoutusta tallinvintillä, villiyrttiretkeä, lumikenkäilyä pellolla tai rekiajelua? Vuodenajasta riippuen järjestämme teille sopivaa ohjelmaa. Maaseutu on elämyksiä täynnä!

Hevossillan metsät ovat luonnonsuojelualuetta ja tarjoavat ihanteelliset mahdollisuudet ulkona liikkumiseen ja kuntoiluun. Ohjattuja luontoretkiä, leikkimielisiä kisailuja tai vanhojen työtapojen kokeilua, tai lumikenkäilyä. Järjestämme ryhmille ohjelmaa toivomusten mukaan.

Tyky-päiviin

Tykypäivään voi järjestää virkistävää aktiviteettia luonnonsuojelumetsässä, ratkoa hurjan hauskaa Museomysteeriä tai kilpailla Talonpoikaisolympialaisia. Vai kaipaako rymänne rentoutusta tallinvintillä, villiyrttiretkeä, lumikenkäilyä pellolla tai rekiajelua? Vuodenajasta riippuen järjestämme teille sopivaa ohjelmaa. Maaseutu on elämyksiä täynnä!

Hevossillan kokousesite

kokousesite-hevossiltaLataa nyt Hevossillan uusi kokousesite tästä.

Astu peremmälle menneeseen!