Hämeen rauhallisin

Majoitus

Saunat

Forssassa

Majoitus / Lomamökit

Majoitus / Lomamökit Forssassa

Hevossilta tarjoaa majoitustilaa n. 20-30 hengelle kerrallaan, kesäaikana enemmänkin. 6 eri kokoista hirsimökkiä tarjoaa ainutlaatuiset yöpymiskokemukset museaalisen miljöön keskellä. Hääyön Hevossillassa voi viettää myös Keinulan torpassa, jossa hääpari takkatulen loimussa voi nauttia menneen elämän hiljaisuudesta ja kesäyöstä.

Hevossillan majoitusvaihtoehdot

Villa Mirella

4 mh, tasokas hyvin varustettu hirsimökki, jossa keittiö, takka, sauna, suihku, TV, grillikatos.  Uintimahdollisuus tilan pihalammessa.10 hlö + lisävuodemahdollisuus.

330€/vrk.

560€/vkl.

Kuvia mökeistä


Villa Maaria

2 mh, tasokas hyvin varustettu hirsimökki, jossa keittiö, takka, sauna, suihku, TV, terassi ja grilli.  Uintimahdollisuus tilan pihalammessa.6 hlö + lisävuodemahdollisuus.

260€/vrk.

420€/vkl.

Kuvia mökeistä


Metsämökit

4 kpl hirsimökkejä, tupa, makuutila, keittiö, sähköt ja hyvät varusteet, takka ja TV, alueella kaivo, ekovessa, (suihku ja sisävessa käytettävissä kesäaikaan), metsälampi, puulämmitteinen sauna vapaasti lämmitettävissä. Mökkiin mahtuu 2-4 hlö + lisävuodemahdollisuus.

Esittelyvideot:

Erämökki 1
Erämökki 2
Erämökki 3
Erämökki 4

90€/vrk.

150€/vkl.

Kuvia mökeistä


Sarkalan pytingin vintti

Kesämajoitusta vain yöpymiseen, ei liikuntarajoitteisille, WC. 4 – 6 hlö + lisävuodemahdollisuus. Saunomis- ja suihkumahdollisuus viereisen talon alakerrassa (n. 10 m).

85€/vrk.

125€/vkl.


Sarkalan pytingin alakerta

Keittiö, makuuhuone, tupa, TV, sisävessa, keittiövarusteet, suihku- ja saunamahdollisuus viereisen talon alakerrassa (n. 10 m).

280€/vrk.

300€/vkl.


Keinulan torppa

Uniikki hirsinen talonpoikaistorppa, jossa takkatupa, TV, sisävessa, pienoiskeittiö ja keittiövarusteet, soveltuu myös hääsviitiksi (tilattava erikseen).
Päätalon saunaosasto on myös tässä käytettävissä (n. 40 metriä matkaa).

140€/vrk.

220€/vkl.


Aittamajoitusta kesäaikana

Alueella grillikota, WC, uimalampi.
Sauna- ja suihkumahdollisuus päärakennuksessa.

Ei sovellu liikuntarajoitteisille.


Rengin aitta

Yläkerrassa 3 vuodepaikkaa, alakerrassa lisävuode ja ruokailutila, veden- ja kahvinkeitin, keittolevy, sähkö, mikrouuni

45€/vrk.

65€/vkl.


Piian aitta

Yläkerran huone 2 vuodepaikkaa, sähkö, kahvin- ja vedenkeitin, mikrouuni.

35€/vrk.

50€/vkl.


Lisämaksut

Liinavaatteet

10€/hlö

Aamiainen toimitettuna mökkiin

18€/hlö (tilattava ennakkoon)

Kotieläimistä sovittava erikseen ja niistä peritään 20€ siivousmaksu. Ruokailumahdollisuus ennakkotilauksesta toimitettuna mökkiin tai illallinen laavulla tai kodassa, ajoittain ravintolassa muiden tilausten yhteydessä. Ravintolassa täydet anniskeluoikeudet. Savusaunoja tilauksesta, katso saunat. Tilausehdot: Noudatamme Maaseutumatkoja koskevia sopimusehtoja. Lue ehdot ›