Kokous- ja yritystilaisuudet

Hevossillassa missiomme on yhdistää laadukas ravintolatoimintamme uniikkiin ja historialliseen museotilaan. Samalla kun vaalimme Hevossillan satavuotista historiaa, suunnitelmallisesti nykyaikaistamme tilojamme ja kehitämme kokouspalveluitamme.
Hevossillassa kokouspäiväänne voidaan yhdistää ulkoaktiviteetteja, erilaisia teemaillallisia sekä uniikkeja saunaelämyksiä. Hevossilta tarjoaa myös mahdollisuuden liikuntapalveluihin sekä ohjattuihin luontoretkiin alueen luonnonsuojelumetsissä. Hevossilta sijaitsee lähellä useita kansallispuistoja sekä muita kauniita ulkoilualueita joihin voi tehdä päiväretken.

Kokous historiallisissa ja inspiroivissa puitteissa

Haluaisitko kokeilla, millaista on ideoida, neuvotella ja haltioitua työtovereiden tai asiakkaiden kanssa puitteissa jotka ovat yli 100 vuotta vanhoja? Hyvään kokoukseen kannattaa liittää työhyvinvointia parantavaa aktiviteettia, saunomista sekä tietenkin monipuoliset ruokailut koko ryhmälle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.
Olet myös tervetullut tutustumaan tiloihimme paikan päälle – sovithan tapaamisajan esittelyä varten!
Vinkkaamme myös mielellämme mitä lisäpalveluita kokoukseenne sopisi.

Pyydä tarjous lomakkeellamme › tarjouspyyntölomake
tai soita 0442957525

Lue alta makupaloja tarjolla olevista lisäpalveluistamme.

Ruokamme
Valmistamme kaikki ruoat omassa keittiössä käsityönä ja käytämme lähitilojen tuotteita, oman tilan tuotteita ja suomalaisia puhtaita raaka-aineita sesongin mukaan. Erikoisuuteemme joka on Suomessa harvinaisuus, on että pääasiassa lihamme on vapaa kasvatettua possua, kalkkunaa ja pihvikarjaa sekä luomukaritsaa. Free-range-sikalan villapossun liha on mehevämpää ja sisältämä rasva on terveellisempää.
Kokouspaketit

Yhden päivän kokouspaketti

Aamukahvi suolaisilla kahvileivillä, hedelmää ja virvoitusjuomia sekä vettä tarjolla. Monipuolinen lounasbuffet, paikallisia herkkuja ja talon erikoisuuksia, käsintehtyä suomalaista puhdasta ruokaa. Iltapäiväkahvi makealla kahvileivällä. Museotilan esittely ja opastettu museokierros tilauksesta.

Kahden päivän kokouspaketti

1. päivä Kokousaamiainen, monipuolinen lounasbuffet, iltapäiväkahvi makealla kahvileivällä. Museotilan esittelyä ja opastettu kierros museoalueella tai luonnossa sovitettavissa päivän ohjelmaan. Saunalenkki tilan suojelumetsäalueella ja/tai valittu muu Hevossillan aktiviteetti (muista tarjous) tai elämyksellinen saunahetki 150-vuotiaassa aidossa savusaunassa, kylpypalju, uimalampi rentouttaa illansuussa. Viiden ruokalajin Hevossillan special illallinen tai runsas illallisbuffet tunnelmallisessa talliravintolassa, Majoitus pyöröhirsimökeissä 2. päivä Aamiaisbuffet ravintolassa, Monipuolinen lounasbuffet, Iltapäiväkahvi kahvileivällä. Kokous päättyy.

Lounas- tai illalliskokous

Monipuolinen lounas- tai illallisbuffet Kokous lounaan lomassa

Kokousvälineet

Videotykki, valkokangas, fläppitaulu, Langaton internet (ravintolassa ja Sarkalassa), tv Sarkalassa

 

Pyydä tarjous!
hevossilta@hevossilta.fi /0442957525

Kokoustilat
Max.
Ravintolan kokouskabinetti 25 hlö
Ravintolasali 60 hlö
Keinulan torppa 15 hlö
Sarkalan pytinki 20 hlö
Mirellan mökki 10 hlö
Käytettävissä myös useita ryhmätyötiloja.
Ohjelmaa kokouksen lomaan
Hevossillan metsät ovat luonnonsuojelualuetta ja tarjoavat ihanteelliset mahdollisuudet ulkona liikkumiseen ja kuntoiluun. Ohjattuja luontoretkiä, leikkimielisiä kisailuja tai vanhojen työtapojen kokeilua, talvella hiihtolatuja. Toteutamme ryhmille ohjelmaa toivomusten mukaan. Museotilalla ajoittain omia teema-tapahtumia, iltamia, karaoke-lauluiltoja ja juhlapäivien pitopöytiä. Lue lisää ohjelmapalveluista › Forssan kaupungin tarjoamat mahdollisuudet vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Lähikunnissa luonnonpuistoja, lintujärvi, golf, hevosia, kesäteattereita ja paljon tapahtumia ympäri vuoden. Löydä lisää: www.forssa.fi

Tyky-päiviin

Asiantuntijaluentoja, ryhmätyöskentelyä, työhyvinvoinnin ohjausta ja valmennusta yms. Pyydä tarjous toivomustesi mukaan!

Hevossillan kokousesite 2016

kokousesite-hevossiltaLataa nyt Hevossillan uusi kokousesite tästä.

Koe meillä täydellisen kokouksen eväät.

HEVOSSILLALLA TAPAHTUU

Äitienpäivälounas 9.5.2021

Sunnuntaina 9.5.2021 katetaan Hevossillan Talliravintolassa runsas käsin valmistettu lähiruoka-juhlabuffet. Lämpimästi tervetuloa!
Kattaukset ravintolassa klo 12.00 sekä 15.00.

lue lisää

Juhannus maalla 25.6 – 27.6.2021

  juhannus maalla - Hevossillan juhannuspaketti 2021   Aitoa maalaistunnelmaa, suomalaista käsintehtyä lähiruokaa, savusaunan lempeitä löylyjä, kesän tuoksuja ja maaseudun luontoa.   Juhannusaatto (pe 25.6) Saapuminen ja majoittuminen 11-13 Lounas,...

lue lisää

Joulu maalla – Hevossillan Joulupaketti 2021

Joulu maalla - Hevossillan Joulupaketti 2021   Aitoa vanhan joulun tunnelmaa, suomalaista käsintehtyä lähiruokaa, savusaunan lempeitä löylyjä, tunnelmatulia ja maaseudun luontoa.   Jouluaatto Saapuminen ja majoittuminen. 11.30 Joulupuuroa, maalaisleipiä ja...

lue lisää

Isänpäivälounas 8.11.2020

Paikallisista käsintehdyistä herkuista, riistasta ja lähitilojen luomulihoista valmistettu Isänpäivälounas tarjoillaan Hevossillan talliravintolassa sunnuntaina 8.11.2020 klo 12-16.00. Muistathan tehdä pöytävarauksesi ajoissa 044 2957525/Sonja Virolainen tai ...

lue lisää

 

Hevossilta Tampereentie 450, 30100 Forssa   |   Puh. (03) 435 0257 tai 0400 422 218   |   raija.mero@hevossilta.fi
Maatilamatkailu | Kotiseutumuseo | Yritystilaisuudet | Juhlaravintola Häme | Savusauna Häme | Tykypäivä