Pääsiäispäivänä tarjolla Hevossillan runsas pitopöytä, lämpimästi Tervetuloa herkuttelemaan! Tiedustelut ja pöytävaraukset 0400 422218/Raija Mero tai raija.mero@hevossilta.fi.
Pääsiäisen juhlabuffet katettuna Tallituvassa Su 27.3.2016 klo 12-15.
Graavattua siikaa, katkarapuja
Sillilajitelma
Tervasavulohta, mätikastike
Muikkukukkoa
Pääsiäissalaattia, munia, maalaiskastiketta
Kartanon omena-kaalisalaatti
Tomaattia yrttiöljyssä
Marinoituja herkkusieniä
Kotijuustoa, hilloa, hedelmiä
Kylmäsavuporo-munakasrulla
Paikallista palvilihaa, hilloke
Talon leipälajitelma, levitteitä
Emännän murea lihasärä paikallisesta karitsanlihasta
Kevätkukonpoikaa kastikkeessa (kotimainen)
Lihapullia (lähituottaja Paijan tila)
Perunagratiinia, keitettyjä perunoita (lähituottajana Koivulan kuorimo, Matku)
Hunajajuureksia (lähituottajana Irmeli Vinnikainen, Savijoki)
Kahvipöydässä tarjolla Appelsiini-suklaakakkua, Lakkakiisseliä ja mangovaahtoa, itsetehtyä mämmiä ja pääsiäisnameja, kahvi, tee, mehu
Aikuiset 35,-/hlö, lapset 6-12v -50%, alle6v 0,-
Kokous- ja tilausravintola Hevossilta, Tampereentie 450, Forssa GSM 0400 422218 hevossilta.fi