Hevossillan runsas buffetpöytä on katettuna pääsiäisenä, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä sekä jouluna! Hämäläinen pitopöytä katetaan tilauksesta myös muina aikoina.

Otamme myös pienryhmiä. Ruokatilaukset Sonja 044 295 7525 tai hevossilta@hevossilta.fi.

Hevossillan keittiössä häärii iloinen kokki.  Hänen ruokafilosofiansa korostaa eettisyyttä ja niinpä hän mielellään hankkii lähitilojen pelloilla kasvaneen karjan lihaa, nurmipossua, villapossua, pihvihärkää, kalkkunaa ja kanaa, ts. lähiruokaa.  Nämä eläimet ovat saaneet vapaasti tonkia ja elää lajinsa mukaista stressitöntä ja onnellista elämää.

Hevossillassa suositaan vapaasti eläneen eli Free Range –karjan lihaa ja kanamunia, höystettynä paikallisilla tiloilla kasvatetuilla juureksilla, vihanneksilla ja luomutuotteilla.  Hevossillan luonnonsuojelumetsistä kerätään marjat, sienet ja villiyrtit ja tilalla kasvatetaan mausteyrttejä, syötäviä kukkia ja kesäkasviksia.

seisova hämäläinen pitopöytä

Pellon pientareet ovat täynnä superfoodia, luonnon omaa energiaa, jotka kasvavat puhtaasti ja luonnonmukaisesti.  Niitä ei lannoiteta, luonto ja linnut hoitavat niiden kylvämisen ja siementämisen.  Aamukasteinen nurmikko tuottaa ruokaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.  Pihalla kasvavat piharatamot, sauniot, poimulehdet, vuohenputket, apilat, siankärsämöt, päivänkakkarat, orvokit, kuusenkerkät ja nokkoset.  Metsästä löytyy ympäri vuoden mesijuurta ja katajanmarjoja, kesällä metsästä löytyvät herkkutatit, suppilovahverot, kanttarellit ja erilaiset rouskut.

Seisova hämäläinen pitopöytä on runsas ja monipuolinen, siitä löytyy syötävää jokaiseen makuun.  Hevossillassa vaalitaan perinteitä ja valmistetaan itse käsityönä piimäjuustot, imelletty peruna-, lanttu- ja porkkanaloorat, savustetaan kalat, keitetään hillot ja hillokkeet, paistetaan leivät, leivonnaiset ja tehdään täytekakut.  Pitopalvelu toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan perhejuhlat, yritystilaisuudet, muistotilaisuudet, häät, rippijuhlat, valmistujaisjuhlat tai vaikkapa nuotiolla eräretkeläisille maistuvat eväät.

Hevossillassa valmistetun ruuan alkuperä on aina tiedossa ja takaamme, että raaka-aineet ovat juuri sitä mitä lupaammekin.  Suosimme puhdasta suomalaista ruokaa ja sen jälkeen pohjoismaista Pohjolan puhtaassa mullassa, ilmassa, vedessä ja luomutiloilla tuotettua ruokaa.  Moni ilmoittaa tekevänsä näin mutta ei anna takuita.

Me takaamme.

Tervetuloa viihtymään ja maistamaan paljon kehuttuja herkkujamme!